Hoe Redken Color Magnetics Shampoo helpt bij het behouden van gekleurde lokken

Hoe Redken Color Magnetics Shampoo helpt bij het behouden van gekleurde lokken

Redken Color Magnetics Shampoo is een populair haarverzorgingsproduct dat speciaal is ontworpen voor gekleurd haar. In deze blogpost zullen we meer te weten komen over dit product en waarom het zo geweldig is voor gekleurd haar.

Als je gekleurd haar hebt, weet je waarschijnlijk hoe belangrijk het is om je kleur zo lang mogelijk te behouden. Maar het kan moeilijk zijn om een shampoo te vinden die niet alleen je haar reinigt, maar ook je kleur beschermt. Gelukkig is daar Redken Color Magnetics Shampoo.

Deze shampoo is geformuleerd met Redken's exclusieve RCT Protein Complex, wat staat voor Root, Core, en Tip. Dit complex zorgt ervoor dat de shampoo de juiste voedingsstoffen en proteïnen levert aan elk deel van het haar, van de wortels tot de punten. Dit helpt het haar sterker en gezonder te maken, en de kleur te behouden.

Wat ook geweldig is aan deze shampoo, is dat het vrij is van sulfaten en parabenen. Dit betekent dat het zacht genoeg is voor dagelijks gebruik, zonder het haar te beschadigen of de kleur te vervagen.

Redken Color Magnetics Shampoo heeft ook een heerlijke geur die je haar fris en schoon doet ruiken. En als bonus is het ook nog eens een veganistisch product.

Als je wilt dat je gekleurde haar langer meegaat en er gezond uitziet, is Redken Color Magnetics Shampoo een geweldige keuze. Het zorgt niet alleen voor een grondige reiniging van het haar, maar beschermt ook de kleur en houdt het haar gezond en sterk. Het is een product dat je haar zal transformeren en je zult snel merken dat je minder vaak naar de kapper hoeft te gaan voor touch-ups.

Terug naar blog